Prachtig hoekperceel te koop!

Bouwgrond voor € 159.000

Blerebergstraat 64, 3390 Tielt-Winge
Ref: BLEREBERGSTR64_BG
932m2 grondopp.

Omschrijving

Je vindt deze bouwgrond terug in de gezellige gemeente Tielt-Winge op de hoek van de Blerebergstraat en de Oude Leuvensebaan. Een ideale locatie vlakbij de dorpskern én een prima uitvalbasis richting steenweg en oprit autosnelweg. De maximale bouwbreedte bedraagt 15,85m indien voorgevel langs Oude Leuvensebaan en 12m indien voorgevel langs Blerebergstraat. De bebouwbare grondoppervlakte van het gelijkvloers meet maximaal 190m² en idem 190m² op de eerste verdieping, waardoor op dit perceel een woning van maar liefst 380m² gerealiseerd kan worden. Er mogen 2 bouwlagen gebouwd worden en zowel een plat als hellend dak is toegelaten. Achteraan het perceel is een erfdienstbaarheid voor Blerebergstraat 66 waardoor je het perceel kan betreden via 3 zijden. Kortom: het perceel is uiterst makkelijk toegankelijk! 

In Tielt-Winge is het rustig wonen, in een groene omgeving met alle faciliteiten van het centrum binnen handbereik. Ook Sint-Joris-Winge met het winkelcentrum bereik je snel. Op slechts een kwartiertje rijden van Diest, Aarschot en Tienen; Leuven en Hasselt zijn op een 20-tal minuten te bereiken met de auto. Al deze steden zijn ook vlot te bereiken met het openbaar vervoer: het busstation van Tielt-Winge is op enkele minuutjes wandelen. Het aanbod van scholen in Tielt-Winge is ook uitgebreid: er zijn maar liefst vier scholen in de nabijheid! Zelfs voor cultuur, sport en natuur ben je hier aan het juiste adres. Denk maar aan alle wandel- en fietspaden, de verschillende sportclubs zoals voetbal, dans, padel,... Het Cultureel Centrum in St-Joris-Winge biedt ook muziek- en toneelschool aan. Er zijn meerdere sportzalen, chiro en KLJ, de Vlooybergtoren, noem maar op!

EXTRA: dit perceel wordt verkocht zonder bouwverplichting. De koper heeft dus vrije keuze wanneer en met welke firma of aannemer gebouwd wordt. Hierdoor is aankoop van dit perceel ook uitermate geschikt als investering voor (klein)kinderen.

Vraag snel meer informatie aan!
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
0
Huisdieren toegelaten ja
Prijs € 159.000,00
Onroerende voorheffing € 6,00
Vrij op bij akte na betaling
Orientatie tuin W
Instapklaar ja
Bebouwing open
Grond oppervlakte 932 m²

Panden in de buurt